HYTTER - BOBIL/CAMPINGVOGN - TELT - OVERNATTING PÅ FELLESROM.

Våre tømmerhytter har lokalt særpreg og byr på komfortabel overnatting for deg som er på reise. To eller flere sengeplasser, en sittegruppe samt kjøkkenkrok kjennetegner de fleste av hyttene. Både dyne og pute er inkludert samt kokekar, enkle kjøkkenredskaper og serveringsutstyr som bestikk glass tallerken etc. Laken, dynetrekk og putetrekk har du kanskje selv? Eller du kan leie det av oss. For å bevare intimitet og særpreg har vi begrenset overnattingskapasitet, så reservasjon av hytte og vognplass anbefales i perioden juni-august samt i påsken. Barn som ikke benytter egen seng bor gratis på våre hytter.

Med gode muligheter for El-tilkopling, vaskerom, dusj, og fellesrom med TV. Er vi klare til å ta imot deg som har Campingvogn, Bobil, eller Telt. Kjellingstraumen Fjordcamp ligger intimt og avskjermet til i en vakker fjordlagune i Beiarfjorden men med god adkomst til RV 17 eller kystriksveien. Fellesarealet kan også tilby oppvaskbenk med varmt og kaldt vann samt kokemuligheter for de som ikke har kjøkken med seg.

Reiser du med buss, sykler eller haiker tilbyr vi telt-plass til redusert pris eller om du disponerer sovepose kan du benytte vår innendørs overnatting, som er integrert i felles arealet. Obs. begrenset til ca 8. personer.

© kjellingstraumen fjordcamp 2014