Velkommen!

Kjellingstraumen Fjordcamp ligger intimt og avskjermet til i en vakker fjordlagune i Beiarfjorden, og har god adkomst fra riksvei 17 (kystriksveien).

Våre tømmerhytter har lokalt særpreg og byr på komfortabel overnatting for deg som er på reise.

Med gode muligheter for El-tilkopling, vaskerom, dusj, og fellesrom med TV,  er vi klare til også å ta imot deg som har campingvogn, bobil, eller telt. Fellesarealet kan også tilby oppvaskbenk med varmt og kaldt vann samt kokemuligheter for de som ikke har kjøkken med seg.

Det norske fjordlanskapet preger regionen, og Kjellingstraumen Fjordcamp har tilgang på alle kvalitetene som denne perlen i det alpine Landskapet kan by på. Her rager tindene rundt 1000 meter over havet, Fiskevannene ligger tett, og de dype fjordene åpner landskapet ut mot storhavet. De ideelle forhold for alle typer opplevelsesferie eller noen dagers avslapping i særdeles naturskjønne omgivelser.

Kan du komme hit, kan vi ta imot deg! Campingvogn, bobil, telt eller kanskje bare en sovepose. Dette er stedet for å ta en pause og nyte de opplevelsene som Salten og Gildeskål kan tilby.

© kjellingstraumen fjordcamp 2014